KONEC SEZÓNY ŽEN

KONEC SEZÓNY ŽEN

Nově sestavený tým žen se hned ve své první sezoně postavil týmům z nejvyšší české ligy (1. liga žen; MOL liga je výše, ale je československá) proti již většinou ostříleným hráčkám ostatních týmů. Doplněním kmenových hráček Chebu děkujeme týmu Házená Kynžvart a HC Plzeň.

Ženy v lize odehráli 22 zápasů proti 11 týmům z Čech a Moravy (větší část z Moravy). Vsítily dohromady 572 branek a od soupeřů dostaly branek 607. Bilancí 7 výher a 15 proher tak získávají 9. místo a udržují se v 1. lize i na další sezónu

Nejlepšími střelkyněmi týmu jsou Hejkalová Kristýna (Házená Kynžvart – 107), Macháňová Nikola (84), Nejedlá Martina (80),  Bláhová Valerie (HC Plzeň – 70) a Vysloužilová Denisa (Házená Kynžvart – 48).

Nejúspěšnějšími střelkyněmi trestných hodů (sedmiček) byly Bláhová Valerie (19), Buchlovská Michaela (13) a Hejkalová Kristýna (12). Celkově jsme z trestných hodů daly 69 branek.

Mezi nejtrestanějšími hráčkami máme prvenství a to Martinu Nejedlou, která obdržela 21 dvouminutových trestů, 1 žlutou a 1 červenou kartu. Mezi první desítkou se nachází ještě Nikola Macháňová s 14 dvouminutovými tresty, 2 žlutými a 2 červenými kartami. U obou hráček jsou všechny červené karty ze hry, to znamená, že se v některým ze zápasů úplně vyfaulovaly a museli opustit hrací plochu (získaly 3 dvouminutové tresty v jednom zápase). Celkově jsme i nejtrestanější družstvo s 95 dvouminutovými tresty, 12 žlutými kartami a 4 červenými.

Děkujeme celému týmu hráček, trenérů a organizátorům zápasů. těšíme se na další sezónu v 1. lize žen.