KONEC SEZÓNY ML. DOROSTU

KONEC SEZÓNY ML. DOROSTU

Tým mladých hráček zvládl svou první sezónu v dorostenecké lize (2. liga mladších dorostenek – západ) skvěle s dopomocí starších žákyň. Celkově se umístily na 6. místě s tím, že párkrát během sezóny atakovaly medailové příčky. Holky odehrály 22 zápasů proti 11různým týmům s bilancí 11 výher, 2 remízy a 9 proher. Získaly tedy konečně 24 bodů. Celkově holky vsítily 551 branek a obdržely jich 532, což je skvělá bilance tím, že jsme jich více daly než dostaly.

Mezi první desítku nejlepších střelkyň ligy se zapsala se 122 (23 z trestných hodů) góly Adéla Míšanková. Dále je Barbora Spálovská (114), Kateřina Brejchová (86), Karolína Jedličková (76) a Barbora Schulzová (65).

Co se týče potrestání v utkáních, jsme na předposledním místě s 44 dvouminutovými tresty, 10 žlutými a 1 červenou kartou ze hry. Mezi nejtrestanější hráčky patří Adéla Míšanková s 11 dvouminutovkami, 1 žlutou a 1 červenou kartou ze hry, což znamená, že během jednoho zápasu získala 3 dvouminutové tresty.

Děkujeme holkách, trenérům, všem pomocníkům při organizaci za skvělou práci, makali jste úžasně. Přejeme hodně štěstí do další sezóny.